site de socializare gratis romania
Vechi 10-06-2010, 09:21 PM
Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 download cu crack
download Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 plus crack un firewall care va protejeaza calculatorul impotriva atacurilor DoS attacks, Ping of Death attacks, Land, Helkern, Lovesan si SMBDie,detecteaza si blocheaza tentative de scanare a porturilor care de obicei preced un atac

are reguli predefinite , daca nu vreti sa va bateti capul, dar se pot crea si reguli speciale pentru fiecare aplicatie
vedeti in meniu la nivelul de securitate, daca il puneti pe "High" veti fi intrebat cand un anume proces vrea sa comunice in afara,
si veti stabili o regula in firewall, daca il lasati doar o data sau mereu ,in mod normal el este setat pe "Medium"
daca nu sunteti siguri, copiati numele acelui proces si cautati-l pe net
download Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 plus crack
Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: Anti_Hacker.rar
mirror link
Download Anti_Hacker.rar for free on uploading.com

Kaspersky Keys Chei activare Kasperky 2010

Kaspersky Pure Trial Resetter 2010
Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: KasperskyPureReset.rar

Acest forum a fost abandonat, am facut un nou site de socializare romanesc
dati-mi mesaj sau lasati vorbe acolo pe forum sau pe chat daca linkul nu mai e bun, nu puteti descarca, sau aveti orice alta belea

site de socializare romanesc
chat de belea
site de socializare romanesc
Răspunde cu citat
Răspuns

Etichete
anti, atac, download, firewall, hacker, kaspersky

Instrumente subiect Cauta in acest Thread
Cauta in acest Thread:

Căutare Avansată
Moduri de Afisare

Thread-uri Similare
Subiect Autor Subiect Forum Răspunsuri Ultimul Post
Kaspersky Xorist Decryptor 2.2.3 remover download anti-trojan virus no1 Kaspersky Keys 0 24-09-2011 01:35 AM
Kaspersky PURE 9.1 crack key download 2011 zile video lafel Kaspersky Keys 0 02-07-2011 05:40 PM
Kaspersky Pure activation key code license crack lafel Antivirus si Antispyware 0 22-09-2010 02:37 PM
Kaspersky Key activation iulie 2010 Kaspersky Antivirus Kaspersky Internet Security soft1 Antivirus si Antispyware 2 21-07-2010 09:14 PM
Kaspersky Anti Blacklist Keys patch verificat lafel Antivirus si Antispyware 0 14-05-2010 03:39 AM

debelea.com site de socializare

nou site de socializare romanesc
eu nu incurajez decat pirateria pe marea instelata
daca va folosesc la ceva si aveti bani, va rog sa cumparati aceste programe!
www.debelea.com tested by McAfee Security

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1