|
|
|
|
|
Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 download cu crack
download Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 plus crack un firewall care va protejeaza calculatorul impotriva atacurilor DoS attacks, Ping of Death attacks, Land, Helkern, Lovesan si SMBDie,detecteaza si blocheaza tentative de scanare a porturilor care de obicei preced un atac
![]() are reguli predefinite , daca nu vreti sa va bateti capul, dar se pot crea si reguli speciale pentru fiecare aplicatie vedeti in meniu la nivelul de securitate, daca il puneti pe "High" veti fi intrebat cand un anume proces vrea sa comunice in afara, si veti stabili o regula in firewall, daca il lasati doar o data sau mereu ,in mod normal el este setat pe "Medium" daca nu sunteti siguri, copiati numele acelui proces si cautati-l pe net download Kaspersky Anti Hacker 1.9.4 plus crack Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: Anti_Hacker.rar mirror link Download Anti_Hacker.rar for free on uploading.com Kaspersky Keys Chei activare Kasperky 2010 Kaspersky Pure Trial Resetter 2010 Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: KasperskyPureReset.rar Acest forum a fost abandonat, am facut un nou site de socializare romanescdati-mi mesaj sau lasati vorbe acolo pe forum sau pe chat daca linkul nu mai e bun, nu puteti descarca, sau aveti orice alta belea
chat de belea
site de socializare romanesc
|
![]() |
| Etichete |
| anti, atac, download, firewall, hacker, kaspersky |
| Instrumente subiect | Cauta in acest Thread |
| Moduri de Afisare | |
|
|
Thread-uri Similare
|
||||
| Subiect | Autor Subiect | Forum | Răspunsuri | Ultimul Post |
| Kaspersky Xorist Decryptor 2.2.3 remover download anti-trojan virus | no1 | Kaspersky Keys | 0 | 24-09-2011 01:35 AM |
| Kaspersky PURE 9.1 crack key download 2011 zile video | lafel | Kaspersky Keys | 0 | 02-07-2011 05:40 PM |
| Kaspersky Pure activation key code license crack | lafel | Antivirus si Antispyware | 0 | 22-09-2010 02:37 PM |
| Kaspersky Key activation iulie 2010 Kaspersky Antivirus Kaspersky Internet Security | soft1 | Antivirus si Antispyware | 2 | 21-07-2010 09:14 PM |
| Kaspersky Anti Blacklist Keys patch verificat | lafel | Antivirus si Antispyware | 0 | 14-05-2010 03:39 AM |